Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، قادر برجی، مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان اردبیل در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پزشکان و مراکز درمانی می‌توانند با استفاده از ۶ روش، اعتبار دفترچه‌های درمان تامین اجتماعی را به صورت فوری و آسان استعلام کنند که از جمله این روش‌ها استفاده از اپلیکیشن موبایل، استفاده از نسخه وب و هم‌چنین استفاده از کدهای دستوری #۱۴۲۰*۴* یا #۱*۱۴۲۰*۴* یا #۱۶۶۶* و ارائه کدملی به این کدهای دستوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پروژه استقرار سامانه الکترونیکی از سال ۹۷ در استان اردبیل کلید خورده است و از تیرماه سال‌۹۹ کلیه نسخه‌های درمانی بیمه شدگان تامین اجتماعی استان به صورت آنلاین تولید خواهد شد و هم‌اکنون نیز این موضوع در برخی از شهرستان‌های استان در حال انجام بوده که گام مثبتی در کاهش هزینه‌ها و ارائه خدمات مطلوب و بهتر به مردم بوده است.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از این پس تمدید اعتبار دفترچه‌های درمانی و هم‌چنین ارائه دفترچه‌ها به صورت فیزیکی انجام نشده و تمامی اطلاعات به صورت الکترونیکی ثبت می‌شود و از آنجایی که سالانه در سطح کشور ۷۰ میلیارد تومان برای چاپ دفترچه‌های درمانی هزینه می‌گردد با اجرای این طرح شاهد کاهش هزینه‌ها و مدیریت بهتر منابع شده و نیز تمامی سوابق درمانی بیمه‌شدگان به صورت جامع و کامل ثبت می‌شود.

اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومانی در سال ۹۹ برای حوزه درمان اردبیل

برجی عنوان کرد: در حال حاضر ۶۰۶ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و در سال ۹۹ در عرصه درمان مستقیم مبلغی بالغ بر ۲۱۶ میلیارد تومان و در کنار آن ۲۲۲ میلیارد تومان اعتبار در حوزه درمان غیرمستقیم تجهیز منابع  انجام شده  است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۷۰۰ واحد شامل ۱۶ بیمارستان، ۳۹ درمانگاه، ۱۰ مرکز بهداشتی درمانی، ۱۶۰ داروخانه، ۶ مرکز جراحی و تعدادی مطب خصوصی با سازمان تامین اجتماعی اردبیل طرف قرارداد بوده و در سال ۹۸ به تعداد ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار سند درمانی رسیدگی شده است.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان اردبیل تشریح کرد: ویروس کرونا هم‌چنان در جامعه وجود دارد و از این رو هم‌چنان نیازمند به مراقبت مداوم توسط مردم هستیم و در طول چند ماه گذشته نیز اقدامات مناسبی توسط سازمان تامین اجتماعی استان در راستای مقابله با کرونا انجام یافته و استان اردبیل سومین استانی بود که روش پلاسمافریز را برای درمان بیماری کرونا به کار گرفت.  

برجی گفت: در مجموع ۳۰۰ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان سبلان تامین اجتماعی بستری شده بودند که ۴۷ نفر از پرسنل درمانی این مجموعه نیز به این بیماری مبتلاشده و متأسفانه یک نفر از این پرسنل نیز به دلیل بیماری کرونا جان خود را از دست داده است.

کد خبر 524002 برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی استان اردبیل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی استان اردبیل سازمان تامین اجتماعی استان اردبیل دفترچه ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از در دست ساخت بودن هزار تخت بیمارستانی در سطح استان خبرداد و گفت: این واحدهای بیمارستانی ظرف امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های حوزه درمان اظهار داشت:در حوزه زیرساخت‌های آموزش پزشکی، ما توسعه دانشکده‌های پزشکی شرق و غرب استان در شهرستان‌های میناب و بندرلنگه را داریم. 

وی با اشاره به لزوم توسعه تخت های بیمارستانی افزود: در این حوزه کارهای خوبی صورت گرفته و در حال توسعه تخت های بیمارستانی در بندرعباس و سایر شهرستانها از جمله میناب هستیم و حدود هزار تخت بیمارستانی ظرف مدت سال جاری و سال آینده به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه بهداشتی 55 پروژه در دستور کار قرار دارد که در صورت تامین منابع آماده و در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت دفع پسماندهای بیمارستانی نیز اظهار داشت: در زمینه پسماندهای پزشکی در استان معاونت بهداشتی نظارت دارد و به 2 صورت انجام می گیرد در بخش دولتی و بیمارستان‌ها به وسیله دستگاه‌های پیشرفته این پسماند بی خطر می‌شود و حالت عفونی آنها از بین می‌رود.

جاودان گفت: در بخش خصوصی هم نظارت وجود دارد و بایستی مطب ها و درمانگاه‌ها با شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند قرارداد داشته باشند و برای دفع پسماندها باید مطابق مقررات عمل کنند.

وی ادامه داد: در صورتی که مطب یا درمانگاهی این اقدامات را انجام ندهد برخورد قانونی از طریق معاونت درمان و نظارت بر درمان صورت می گیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران