Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران معتقد است اکنون مسیر آسیب‌های اجتماعی در ایران به‌ سمت مواد مخدر صنعتی، ‌جرایم سایبری، زنانه شدن و در مجموع آسیب‌هایی که شادی آنی را به‌ همراه دارند، پیش میروند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛سیدحسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه وقتی بستر شادی واقعی برای مردم ایجاد نشود و شادی واقعی برای آن‌ها امکان‌پذیر نباشد، خواه ناخواه مردم به‌سمت شادی‌های آنی پیش خواهند رفت، گفت: جوانان سعی می‌کنند تا از طریق مختلف شادی را در زندگی خود تجربه کنند که متأسفانه این شادی‌های آنی بیش از هر چیز دیگر، خانواده‌ها را تهدید می‌کند و این نهاد حساس را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه یکی از نگرانی ها در جامعه افزایش آمار آسیب های اجتماعی در زنان است، گفت: زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی امروزه به یک معضل اساسی برای کشور تبدیل شده است.

موسوی چلک با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی امروز خانواده ایرانی را نشانه گرفته است، افزود: امروز دشمن جایی را نشانه گرفته که اگر خراب شود نمی‌توان آن را درست کرد، در سال ۹۰، ۷۱ درصد از جمعیت ایران در شهرها و ۲۹ درصد در روستاها زندگی می‌کردند و این در حالی است که این آمار در ۳۰ سال گذشته برعکس بوده، لذا این امر باید همواره مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با یادآوری اینکه بر اساس آخرین آمار تعداد زنان سرپرست خانوار در سال ۹۰ به بیش از ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار نفر رسیده، ادامه می دهد: این نشان می‌دهد که در یک دوره پنج ساله این آمار ۵۳ درصد افزایش یافته است، تعداد ورودی زندانیان در کشور ۶۰۰ هزار نفر است و براساس این آمار به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۸۰۰ نفر وارد زندان می شوند و در این بخش رتبه چهارم جهان را داریم.

او در پایان گفت: برای مقابله با این معضل ما باید سازوکار و برنامه‌ریزی خود را به گونه‌ای تغییر دهیم که رویکردها را عوض کند.

 

بیشتر بخوانید: با خلا قانونی در ارتباط با اعتیاد نوجوانان روبرو هستیم ضرورت توجه به برنامه‌های بانشاط در مهار آسیب‌های اجتماعی

خبرنگار: ناهید سمیعی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی ایران خانواده شادی مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، اختتامیه استانی سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم و یازدهمین جشنواره ابتکارات و خلاقیت‌های فرهنگیان برگزار شد.
رئیس اداره امور تربیتی و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش در این آیین گفت: در جشنواره نوجوان سالم، بیش از ۳۰ هزار اثر در سامانه ثبت شد و بیش از هزار اثر به دبیرخانه ارسال و داوری شد که ۱۲۹ دانش آموز موفق به کسب رتبه شدند.
حقایق پور افزود: در جشنواره دیگر هم ۴۷ فرهنگی و سه نفر از والدین حائز رتبه شدند که هدف اول آن کاهش آسیب‌های اجتماعی و رشد شخصیت دانش آموزان با ایجاد احساس ارزشمندی بود و هدف دوم آن ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی در نظر گرفته شده بود.
وی اظهار کرد: بیش از ۳۰ رشته در جشنواره نوجوان سالم حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • گرمای موبایل و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود | با این کارها اسپرم مردان آسیب می‌بیند
  • زاکانی: شما دختران آینده ایران را می‌سازید / رییسی: معتقدیم زنان هم باید محور خانواده باشند و هم در عرصه اجتماعی نقش‌آفرین باشند
  • گولسیانی و خانواده در جمع سرخپوشان (عکس)
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت